Try sports you've never done before!

4 epic days of sports! 🀩 πŸ’ͺ

BRESS Per4mance komt terug!! Met een editie die gekker is dan ooit tevoren. Dit wil je niet missen.🀫

Van 22 tot en met 25 mei laat BRESS en haar (sport) partners in 4 dagen tijd zien wat het allemaal te bieden heeft op het gebied van sport. Zo kun je als lid maar ook niet-lid interne sporten proberen maar ook sporten van onze sportpartners zoals; longboarden, duiken, golfen, aerial silk, jumping fitness en nog veel meer. πŸŒπŸΌβ€β™€οΈπŸŠπŸ½β€β™€οΈπŸ§˜πŸ»

Je ziet het goed. Tijdens deze vier dagen mogen ook niet leden deelnemen aan de sporten van BRESS en haar partners. Hoe je je aan kan melden? Meer info lees je hieronder!

BRESS-lid? Reserveer je plek via de BRESS app!Geen BRESS-lid? Koop hier je BRESS Per4mance ticket!
4 days of epic sports!

Hoe kan ik meedoen aan BRESS Per4mance?

Ik ben geen BRESS-lid maar wil graag meedoen.

Wil je als niet BRESS-lid graag deelnemen aan BRESS Per4mance? Dat kan! Om deel te nemen aan dit 4 daags event als niet BRESS-lid koop je een BRESS Per4mance pas op (klik op de button hieronder) of op de lidmaatschap pagina. Deze pas kost €5,00 en krijg je 4 credits waarmee je 4 diverse sporten kan proberen tijdens BRESS Per4mance. Nadat je de BRESS Per4mance pas hebt gekocht krijgt je een bericht in je mailbox waarin verdere informatie te vinden is. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je via de BRESS app je plek reserveert voor de les die je wilt volgen. 1 les = 1 credit. Als al de credits op zijn en je zou nog meer lessen willen volgen dan kun je een lidmaatschap afsluiten vanaf €110 voor één jaar.

Note: De BRESS Per4mance pas is alleen geldig tijdens BRESS Per4mance 22 t/m 25 mei.

Geen lid? Koop hier je BRESS Per4mance pas!

Ik ben lid en wil graag mee doen!Β 

Als BRESS-lid kun je deelnemen aan BRESS Per4mance via de weg die je al gewent bent, namelijk via de BRESS app! In de app staan binnenkort alle sporten van BRESS Per4mance, het enige wat je nog moet doen is je inschrijven voor de sport die je graag wilt doen!

Ik ben BRESS-lid, let's go!
BRESS Per4mance

22 t/m 25 mei 2023

Deelname
Deelname aan BRESS Per4mance gaat als volgt. Als BRESS-lid schrijf je je in voor diverse sporten via de BRESS app. Ben je geen lid? Dan koop je op de website bij het kopje 'Lidmaatschap' of de button hieronder een BRESS Per4mance pas van €5,00. Met deze pas krijg je 4 credits waarmee je 4 sporten kan uitproberen. Na aankoop ontvang je meer informatie via de mail hoe je je plek kan reserveren bij een les.

Sporten
Tijdens BRESS Per4mance zijn er vele sporten om uit te proberen! Gaat jou hart al sneller kloppen van Lacrosse? Of ben je graag te vinden op een van de squashbanen? Tijdens dit vierdaagse event kan het allemaal! Er zijn interne sporten te beoefenen zoals; Volleybal, Basketbal, BBB-attack, HipHop, Badminton en Pump. Naast de interne sporten zijn er sporten van externe sportpartners te beoefenen zoals; Trampoline Jumping, Lacrosse, Padel, Bubblebal, Aerial Silk, Duiken en nog veel meer!!

Scrol verder naar onder voor het programma van BRESS Per4mance 2023.

Prijzen
Tijdens het BRESS Per4mance maak je kans op een hele hoop toffe prijzen door te draaien aan Rad van Fortuin, met als hoofdprijs een dagje Kiten aan zee! Andere prijzen die je kan verwachten zijn; Een stadshap van Bruxelles, Een mini cursus naar keuze bij de Paaldans studio, Een middagje rennen op het Wipe Out parkour, De enige echte BRESS shake beker, Een gratis biertje en nog veeeel meer.

Ik ben geen BRESS-lid maar wil meedoen!BRESS-lid? Reserveer dan nu je plek via de BRESS app!

Het BRESS Per4mance sport rooster

🏐 πŸ₯Š 🀿 πŸ’ƒ Zie hier het schema met alle sporten die je kan beoefenen tijdens het 4-daagse evenement BRESS Per4mance. Tevens zijn de sporten natuurlijk ook te vinden in de BRESS app. De sporten vinden plaats op maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 21:30. Je kan vele diverse sporten proberen en hiermee de sfeer van BRESS proeven. Bekijk het schema en reserveer je plek via onze BRESS app op de sporten die jij super graag wilt gaan doen tijdens BRESS Per4mance!

4 days of epic sports!

Er zijn ook mega vette prijzen te winnen!

Nadat jij hebt meegedaan aan een sport van BRESS Per4mance ontvang je van de instructeur een coupon. Met deze coupon mag je draaien aan het Rad van Fortuin. Door te draaien aan het Rad van Fortuin maak jij kans op de leukste en epische prijzen, maar je kan ook pech hebben en zonder prijs naar huis gaan…

Als je met meer sporten meedoet, ontvang je natuurlijk meer coupons en heb je meer kans om te draaien aan het rad en dus ook misschien wel meer kans om toffe prijzen te winnen waaronder de hoofdprijs!

Natuurlijk ben je nu benieuwd naar welke prijzen er allemaal te winnen zijn… We noemen er alvast een paar voor je op; 1 meter bier bij Peddels, Twee Wipe Out tickets, Kaartjes voor de Lawaaipapagaai Pubquiz, Gin & Tonic bij Suikerkist en nog veeeel meer!!

En niet te vergeten de hoofdprijs van BRESS Per4mance 2023 is een dagje met je vriend/vriendin Kiten aan zee!

Dus! Wil jij epische sporten uitproberen? Claim dan nu je plek via de app of schrijf je eerst nog even in!