JIU JITSU

20% korting per maand
Maandag, 19:00 – 20:30
Woensdag, 19:00 – 20:30
Vrijdag, 19:00 – 20:30
Mozartlaan 35 Breda

Jiu Jitsu betekent “zachte kunst” in het Japans. Bij deze vechtsport draait het niet om het neutraliseren van kracht met kracht maar juist om het rationeel absorberen van de aanval en die energie omzetten in het nadeel van de tegenstander. Het is ontwikkeld om jezelf te verdedigen tegen geweld.

Naast de algehele fysieke verbetering die je gaat merken, ga je door het beoefenen van Jiu Jitsu ook ervaren dat je zelfvertrouwen toeneemt, je concentratie verbetert en dat je lichaam flexibeler wordt.

BRESS-leden kunnen Jiu Jitsu beoefenen bij Leonis Ju Jitsu Club onder begeleiding van Hara en Natasha. Hara heeft een zwarte band 2e graad in Karate, zwarte band 3e graad in Ju Jitsu en blauwe band in Braziliaanse Ju Jitsu. Ook heeft zij op hoog niveau aan kampioenschappen deelgenomen en is zij, als lid van het Grieks nationaal team, Wereld Kampioen geworden. Natasha heeft een blauwe band in Tae Kwon Do, Groene band in Ju Jitsu en is een beginner in Braziliaanse Ju Jitsu.

BRESS-leden voordeel

BRESS-leden ontvangen 20% korting op een maandlidmaatschap en betalen hierdoor slechts € 20,- per maand*. Via het contactformulier op de website van Leonis Ju Jitsu Club kun je een gratis proefles aanvragen of jezelf direct aanmelden.
* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.