SCHERMEN

20,- per maand (eerste 3 maanden)
Vrijdag, 20:00 – 21:00

Schermen is een moderne veelzijdige sport, waarbij het hele lichaam intensief wordt gebruikt. Tijdens het schermen moet de schermer zijn of haar tegenstander te slim af zijn. Dit kan door subtiele schijnbewegingen of door onverwachte aanvallen. Ook timing is heel belangrijk. Blijf alert op de tegenaanval, want de tegenstander kan jouw actie hebben doorzien.

Schermvereniging Pallas is een Bredase sportvereniging, opgericht in 1963, die gevestigd is in Gemeentelijk Sportcentrum De Scharen. De schermlessen worden gegeven door gediplomeerde leraren, maîtres genoemd. Bij schermen is het niet de bedoeling elkaar hard met de wapens te raken. Het is de kunst het wapen zo te leren beheersen, dat met kleine en snelle bewegingen treffers kunnen worden gemaakt.

BRESS ledenvoordeel*

* Neem je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum mee naar de eerste training.

Als BRESS-lid kun je bij SV Pallas een 3 maanden lidmaatschap afsluiten voor € 20,- per maand (dit is inclusief materiaal huur en inschrijving bij KNAS). Je zit dus niet gelijk vast aan een jaarlidmaatschap. Besluit je na deze 3 maanden je lidmaatschap te verlengen dan wordt jouw 3 maanden lidmaatschap verlengd tot 1 jaar en betaal je ook de rest van het seizoen geen materiaal huur (normaal € 25,-). Het tarief van een jeugdlidmaatschap is van toepassing op BRESS-leden ongeacht je leeftijd, dit is € 205,25 per seizoen.

Stuur een e-mail naar secretariaat@svpallas.nl voor meer informatie of om je aan te melden. Wie weet roep jij binnenkort wel als echte musketier ‘En Garde’!