STAND UP BIKING

25% korting
Dagelijks
Gasthuisvelden 11 Breda

SUB staat voor Stand Up Biking en betekent staand fietsen! Dit is echt een toffe belevenis in de buitenlucht. Je bent actief bezig en het staand fietsen zal een mooie ervaring zijn, juist nu we als mensen zoveel dingen zittend doen. Dus sta op, boek en huur nu jouw SUB.

We verhuren de nieuwste modellen van ElliptiGO die eenvoudig te gebruiken zijn. Met een korte instructie kun je zelfstandig op pad en de omgeving van Breda verkennen. Het is een stevige work-out waarbij je zeker 33% kcalorieën meer verbrandt dan op een traditionele fiets. Je maakt de gewone fietsbeweging maar zonder nek, rug en zadelpijn te krijgen. Het is een goede training voor buikspieren, billen en bovenbenen maar tevens een mooie training voor je uithoudingsvermogen.

Je kunt deze activiteit gebruiken als sportieve work-out maar het is ook een leuke manier om het mooie Breda en omstreken te verkennen en je van plekje naar plekje te bewegen. Op deze manier maak je er meer een sightseeing-tour van en ervaar je de stad op een andere manier. Je kunt alleen op pad maar je kunt ook in een groep bij ons terecht.  Kortom; voor ieder wat wils.

Je kunt de SUB huren voor 3 uur. Speciaal voor BRESS leden kost dat € 15,- i.p.v. € 20,-

Je haalt ze op bij de startlocatie van Sup&Fun aan de Gasthuisvelden 11 in Breda en je kunt gelijk vertrekken! Op de afgesproken tijd retourneer je de SUB weer bij ons bij de startlocatie.

Reserveren kan via info@supenfun onder vermelding van:
– voornaam,
– achternaam,
– telefoonnummer