Skip to main content

Wie zijn wij….

Welkom bij Competities van BRESS, de Omnisport vereniging van BRESS! Ontdek een breed scala aan sporten, waaronder basketbal, futsal, volleybal en badminton, en neem deel aan competities en toernooien vol teamgeest.

Ons bestuur, onder leiding van voorzitter Evan Leijnse (te bereiken via voorzitter.omnisport@bress.nl), staat klaar om de vereniging te leiden en te ondersteunen. Bij BRESS staan we voor Fit (Sporten – Recreatief/competitief – lichaam), Fun (Plezier – Ontspanning – Geest) en Friends (Interactie – Gezelligheid – Connectie).

Belangrijk om te weten is dat bij de Bredase Studenten Omnisportvereniging competities en toernooien plaatsvinden, waar onze teams het tegen externe clubs opnemen. Wil je gewoon basketballen, volleyballen of badmintonnen? Dat kan bij BRESS zelf met een BRESS lidmaatschap. Maar ben je opzoek naar een competitieve uitdaging dan ben je bij de Bredase Studenten Omnisportvereniging aan het juiste adres.

Sluit je aan en ervaar de vreugde van competities in teamverband bij BRESS!

Basketbal

Welkom bij BRESS Breda, dé plek waar basketbal meer is dan alleen een spel op het veld. Onze basketball- community binnen de Bredase Omni sportvereniging gaat verder dan competitie; het is een vriendelijke en enthousiaste groep die samenkomt voor zowel sportieve als gezellige activiteiten. Bij BRESS Basketbal nodigen we iedereen uit, ongeacht je niveau, om deel te nemen aan ons open en vriendelijke team.

Naast onze reguliere BRESS Basketbal activiteiten hebben we ook het Basketball-team van de Bredase Studenten Omnisportvereniging, waar we trots deelnemen aan de Nederlandse competitie. Hier streven we naar groei en competitief succes, en we hopen ons team in de toekomst verder uit te breiden.Volg onze avonturen en ontdek de veelzijdigheid van basketbal bij BRESS Breda via sociale media of op de gratis Basketball.nl-app. Samen bouwen we aan een sterke en gezellige basketbal gemeenschap, waar plezier en competitie hand in hand gaan.

Volleybal

Duik in de wereld van Volleybal bij BRESS, waar het spel niet alleen een sport is, maar een spannende wereld van teamwork, vaardigheden en kameraadschap. Of je nu al jarenlang volleybalt of net voor het eerst het veld betreedt, onze volleybal team verwelkomt iedereen.

Doe mee aan de trainingen die elke dinsdag (19:30-21:00) en vrijdag (21:00-22:30), onder begeleiding van onze BRESS instructeur, Jakub Rafal Blatkiewicz plaatsvinden. Buiten de trainingen nemen we deel aan toernooien in het hele land, waarbij we een sterk gevoel van sportiviteit stimuleren.

Lijkt het je wat om mee te doen? Vul het contactformulier onderaan de pagina in. Ga de uitdaging aan en laat je passie voor volleybal bij BRESS de vrije loop!

Badminton

Badminton BRESS is een club die voor iedereen geschikt is. Wij zijn een sociale badmintonclub die perfect is voor degenen die de sport nog nooit hebben geprobeerd, op een competitief niveau spelen, en alles daartussenin.

We hebben regelmatige sessies op maandagen (18:30-20:00) en donderdagen (19:00-20:30) bij BRESS, geleid door onze geweldige en enthousiaste coach Benjamin Walet. Naast onze clubsessies nemen we deel aan toernooien in heel Nederland, wat leuke groepsactiviteiten zijn, en organiseren we het hele jaar door sociale evenementen.

Dus, als je lid wilt worden van een gastvrije en leuke sportclub, dan is Badminton BRESS iets voor jou!

Sponsoren

Stel hier je vraag!

    Socials