BRESS, More Than Just Sports

Toernooien en evenementen

Bij BRESS organiseren we veel verschillende sport evenementen waar jij aan mee kunt doen, zoals squash, badminton, volleybal, basketbal en nog véél meer toernooien! Naast de sporttoernooien waar je zelf aan kunt deelnemen, organiseren we elk jaar ook de legendarische BRESS Breda Open (het internationale squash toernooi)! BRESS is meer dan alleen sport! Elk jaar organiseren we de leukste activiteiten en evenementen voor alle BRESS leden. Op deze evenementen staat sport, gezelligheid en mensen ontmoeten centraal: FIT FUN FRIENDS.
15 december 2022

Badminton toernooi | Kerst editie

SAVE THE DATE voor weer een badminton toernooi, deze keer op 15 december vanaf 19:00 tot 22:00! En deze keer is het niet zomaar een badminton toernooi, maar een speciale Kerst Editie wat in het teken staat van fit, fun and friend. Trek dus je foutste of juist tofste kerstoutfit aan! Na het toernooi zal er nog geproost en bijgepraat worden aan de sportsbar.

Tijdens het toernooi worden er willekeurige wedstrijden gespeeld waarin iedereen je medespeler kan zijn en iedereen je tegenstander.

Bemachtig snel je plek door de klikken op de button op de vorige pagina, want er is maar een beperkt aantal beschikbaar.

LET OP: Inschrijven en betalen voor het badminton toernooi gaat nu alleen via de website en kan niet meer bij de Front Office.

31 december 2022

Eindejaarsborrel

Eindejaarsborrel
6 januari 2023

Squash toernooi

Squash toernooi
14 februari 2023

Verras je Valentijn met een onvergetelijke avond georganiseerd door BRESS

15,16&17 februari 2023

Bierpong toernooi

Bierpong toernooi
3 maart 2023

Squash toernooi

Squash toernooi
3 maart 2023

Dart toernooi

Dart toernooi
3 t/m 12 maart 2023

ABRESSKI Ski Trip

Voor het eerst in de geschiedenis gaat BRESS een SKITRIP organiseren, ABRESSKI 2023. De reis die tijdens de studententijd niet kan ontbreken! Wat is er nou beter dan de hele dag raggen door de sneeuw om achteraf vanaf de piste zo de kroeg in te rollen om daar met je vrienden lekker te genieten van een pilsje.

Tijdens deze 10-daagse reis hoef jij je alleen maar druk te maken over wat je gaat eten, waar je gaat eten en hoe hard jij gaat genieten.

Ben jij lid van BRESS? Dan kan je al mee voor maar €550,- per persoon! Voor niet leden is de prijs €660,- per persoon. Moet jij daarnaast nog ski- of snowboardspullen huren? Dat kan!

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

12 t/m 16 april 2023

BRESS BREDA OPEN 2023

BRESS BREDA OPEN 2023

23,24 &25 april 2023

Bredase Beach Games

Bredase Beach Games

7 mei 2023

Badminton toernooi

Badminton toernooi

Zelf een evenement organiseren?

Huur een ruimte bij BRESS!

Het BRESS Sportcentrum beschikt over een 1700 m2 grote sporthal (NOC/NSF gecertificeerd) en diversere kleinere ruimtes die te huur zijn. De ruimtes in combinatie met de gunstige ligging van ons sportcenter, gelegen vlakbij de A27 en gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centrum en Breda CS, maken BRESS Sportcenter een ideale locatie voor beurzen, netwerkborrels, (bedrijfs)sportdagen en evenementen.