ATLETIEK

50% korting per kwartaal voor BRESS leden
Zie omschrijving
Dr. Schaepmanlaan 4, Breda

Atletiek is samen met de zwemsport de oudste sport ter wereld en wordt ook wel ‘de moeder der sporten’ genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen en werpen) omvat. Bij atletiek moeten sporters (de atleten) op individueel of in groepen (estafette) presteren en kan zowel op de weg als op de atletiekbaan worden beoefend.

Bij Atletiekvereniging SPRINT kunnen BRESS-leden aan alle onderdelen van atletiek deelnemen. Er kan gekozen worden om voor allround atletiek te gaan of, met voldoende talent en in overleg met de trainer, te specialiseren in een bepaalde atletiekrichting.  Bekijk het volledige programma aan trainingen en tijden hier.

BRESS-leden voordeel

BRESS-leden kunnen gebruikmaken van de gastleden-korting en ontvangen hierdoor 50% korting per kwartaal. Een lidmaatschap kost hierdoor € 37,20 per kwartaal (normaal € 74,40)*. Het eerste termijn wordt er eenmalig € 18,- inschrijfgeld gerekend. Via het inschrijfformulier op de website van AV Sprint kun je je aanmelden. Vragen? Stuur dan een e-mail naar administratie@avsprint.nl.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.