KARATE

17,50 korting

Dinsdag & donderdag, 19:30 – 21:00

Groene Woud 2 Breda

In het Shotokan karate zie je zelfverdediging, lichaamsbewegingen en traditie samen komen. Dit bij elkaar maakt dat iedereen de sport kan beoefenen.

Karate betekent letterlijk lege hand. Het is een vorm van ongewapende zelfverdediging. Doormiddel van beheersing van technieken, lichaam en geest ontwikkel je een goede conditie, snelheid en lenigheid. Ook draagt karate bij aan het hebben van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Wij beoefenen alle onderdelen van het Shotokan karate. Deze verschillende onderdelen zorgen voor leuke en afwisselende lessen.

Respect voor elkaar staat bij ons in een hoog vaandel, maar vooral goed trainen en een lach.

We trainen met alle niveaus door elkaar waardoor je veel met en van elkaar leert.

We verwelkomen jou graag bij onze club!

BRESS-leden voordeel

Jij als BRESS-lid kan bij Do YouKou gebruik maken van de rittenkaart voor karatelessen voor een gereduceerd tarief. Dit houdt in dat een BRESS-lid €17,50 korting krijgt op de normale rittenkaart (10 lessen). De rittenkaart heeft geen vervaldatum. Als je nog je twijfels hebt mag jij als BRESS-lid een éénmalige proefles afnemen bij de vereniging. BRESS-leden kunnen geen gebruik maken van een karatepak, zij kunnen in normale sportkleding meedoen. Wanneer het BRESS-lid zijn/haar geldige BRESS-pas laat zien bij aanschaffen van een rittenkaart, kan de korting op deze rittenkaart gegeven worden. De rittenkaart van Do YouKou is zowel bij de vereniging als bij BRESS aan te schaffen!