KORFBAL

20,-

Veld:
Dinsdag, 20:15 – 21:30 Senioren + Junioren groep
Donderdag, 20:30 – 21:30 Studenten groep

 

Zaal:
Dinsdag, 20:00 – 21:30 Senioren + Junioren groep
Donderdag, 20:30 – 21:30 Studenten groep

Bastenakenstraat 41
4826 LJ Breda

Korfbal is een veelzijdige sport; je moet goed kunnen aanvallen en verdedigen en zowel technisch als tactisch zijn. Maar korfballers hebben nog veel meer in huis! Ze moeten over snelheid, kracht en uithoudingsvermogen beschikken en tot slot ook behendig met de bal om kunnen gaan. Het unieke aan korfbal is dat het de enige gemengde teamsport ter wereld is.

 

Bij korfbal is het niet toegestaan om te lopen met de bal en je kunt jezelf alleen vrijspelen en doelpunten maken door de bal snel met elkaar over te spelen. Een doelpunt is gemaakt zodra deze door het doel (de korf) van de tegenstander is gegooid.

 

Dankzij een samenwerking met sportpartner Korfbalclub Terda kunnen BRESS-leden nu ook korfballen. Wanneer je eerst de club en de sport wilt leren kennen dan mag je een aantal keer gratis meetrainen.

BRESS-leden voordeel

Als BRESS-lid heb je de mogelijkheid om voor € 20,- een 10 rittenkaart te kopen*. Je zit dus niet gelijk vast aan een abonnement. Aanmelden kan via een e-mail naar studenten@kc-terda.com.
Voor diegenen die liever een lidmaatschap bij KC Terda willen afsluiten is er een speciale actie;
BRESS-leden die in september of oktober lid worden van de club betalen geen contributie tot en met eind December. Hierna betalen studenten € 15,- per maand.
*op vertoon van geldig lidmaatschap