SALSA DANSEN

15,- korting per 12 weken

Visserstraat 5 Breda

Salsa is een dans op Latijns Amerikaanse muziek en is zeker niet statisch, maar juist expressief, passioneel en vurig! Bij het salsa dansen bestaat, anders dan bij ballroom- en latin dansen, geen vaste volgorde van danspasjes. Natuurlijk is er de basis, maar de heer leidt en bepaalt aan de hand van de muziek de figuren. Zodra je je basispassen beheerst dans je salsa met creativiteit en eigen inbreng en ontstaat er een samenspel tussen de twee danspartners en de muziek.

Salsa dansen leer je natuurlijk van Adam en Claudia van ZoukMotion Breda. Hun lessen (gegeven in Club Cue Breda) beginnen altijd met een uitgebreide warming up, om vervolgens de verschillende danstechnieken onder de knie te krijgen. Daarbij is er op individueel en groepsniveau aandacht voor onder andere de basisbeweging, het ritme en het leiding geven/volgen van de partner.

In de les dans je alleen en met een partner. Het is niet noodzakelijk om een partner mee te nemen als je wilt deelnemen aan deze les. Gedurende de les wissel je namelijk regelmatig van partner zodat je met iedereen danst. Schrijf je snel in voor een gratis proefles en join the dance!

BRESS ledenvoordeel

BRESS-leden ontvangen bovenop de studentenkorting die ZoukMotion al aanbiedt nog een extra BRESS korting; Nu 10 lessen voor slechts  €80,- (normaal €95,-)*

* Neem je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum mee naar de eerste dansles.