FITNESS

Alleen toegankelijk voor 16+ leden

BRESS Sportcentrum, Fitness

Ontdek de nieuwe fitnessrevolutie!

Til jouw fitness ervaring naar een hoger niveau! Vanaf september 2023 hebben we een gym die jouw lidmaatschap waardevoller maakt dan ooit tevoren!

We hebben namelijk ultra moderne apparaten zoals plate en pin loaded, vier mega rekken die speciaal zijn ontworpen voor zwaargewichten en liefhebbers van deadliften. Verhoog je krachttraining met twee speciale bankdrukstations en een ruim aanbod aan Dumbells, tot een indrukwekkende 50 kg.

Maar dat is nog niet alles! Dompel jezelf onder in een ongeëvenaarde trainingservaring met onze cardio toestellen met interactieve schermen om je bezig te houden. Om een persoonlijke sfeer te creëren, hebben we zorgvuldig een uniek lichtplan ontworpen dat jouw fitness traject zal verlichten. De strategisch geplaatste spiegels achter de mega rekken zorgen ervoor dat je de perfecte vorm behoudt tijdens het tillen.

Onze deskundige instructeurs zijn er om je te helpen je doelen sneller te bereiken. Ontvang een gratis kennismaking, meting of een trainingsschema op maat. Ze beantwoorden graag al je vragen of geven je wat extra tips zodat je je doelen nog sneller bereikt! Boek vandaag nog je afspraak via onze BRESS app onder het kopje ‘afspraken’!