HOCKEY

Gratis

BRESS Sportcentrum, Outdoor 1, verzamelpunt: ingang BRESS

Hockey is simpel gezegd een balsport waarbij gebruik wordt gemaakt van een stick om de bal over te spelen, op goal te schieten of af te pakken van de tegenstander.

Elke hockey training heeft wat te bieden voor zowel de beginnende als de gevorderde hockeyer. Als beginner leer je alle basistechnieken stap voor stap. Bij de meer gevorderde hockeyers wordt er meer aandacht geschonken aan het verbeteren van de techniek d.m.v. verschillende oefeningen. De trainingen bij BRESS worden altijd afgesloten met een vriendschappelijke match en vaak ook met een gezamenlijk drankje. Als je dit goed in de oren klinkt dan is hockey de sport voor jou.

Tijdens het outdoor seizoen wordt er gespeeld op B.H.V. Push veld 5, inchecken bij de BRESS receptie voorafgaand aan de training is echter noodzakelijk i.v.m. je incheck bonnetje. Hierna kun je samen met andere BRESS-leden of zelfstandig naar het veld lopen. De materialen zijn tijdens de training aanwezig. Mocht je liever je eigen hockeystick gebruiken dan mag dat natuurlijk.

Indoor en outdoor hockey

– Outdoor seizoen (B.H.V. Push veld 5): September t/m november en maart t/m juni
– Indoor seizoen (BRESS Sporthal): November t/m februari