ZOUK

15,- korting per 12 weken

Visserstraat 5 Breda

Zouk betekent ‘feest’ in het Frans Creools en is een muziekgenre uit de Franse Antillen. De dans Zouk is net zo vrolijk als de muziek en kwam op in de jaren 60 op de Caraïbische eilanden. Ook in Brazilië is Zouk populair geworden, maar dan onder de naam Kizomba. De dans biedt veel ruimte voor variatie en creativiteit en door het toom-chic-chic (slow-quick-quick) tempo is deze heel elegant. De mannen leiden en bepalen de volgorde van de figuren. De vrouwen maken bewegingen met hun hoofd waardoor hun haar in de lucht zwiert.
Tijdens de Zouk-lessen (gegeven in Club Cue Breda) van Adam en Claudia van ZoukMotion Breda leer je de basisbewegingen en verschillende combinaties. De heren leren te leiden met feelingtechnieken en gebruik te maken van de muziek. De dames leren verschillende styling-, cambré- en headmovementtechnieken.
In de les dans je alleen en met een partner. Het is niet noodzakelijk om een partner mee te nemen als je wilt deelnemen aan deze les. Gedurende de les wissel je namelijk regelmatig van partner zodat je met iedereen danst. Schrijf je snel in voor een gratis proefles en join the dance!

BRESS-leden voordeel

BRESS-leden ontvangen bovenop de studentenkorting die ZoukMotion al aanbiedt nog een extra BRESS korting; 
Hierdoor kosten 10 lessen slechts € 80,- (normaal € 95,-)*.
* Neem je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum mee naar de eerste dansles.