Extra ledenvoordeel!

Ook bij niet-sport gerelateerde partners.

20% korting op semi permanente make-up bij IMAYA

Make-up studio IMAYA is gespecialiseerd in semi permanente make-up (SPMU) voor de wenkbrauwen en ogen. Dankzij SPMU zie je er altijd verzorgd en fris uit. Het is zweet- en waterproof en blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar zichtbaar.

Powder Brows: Door het inschaduwen van de wenkbrauwen worden deze voller, breder, langer, strakker of donkerder gemaakt. Kale plekjes worden ingevuld en asymmetrie wordt gecorrigeerd.

Deepliner: Dankzij een zwart lijntje in je wimperrand lijken je ogen optisch groter en wimpers voller.

Fineline Tattoo (binnenkort!): Dit zijn minimalistische tattoos die als sieraad op het lichaam gedragen worden.

BRESS-leden ontvangen 20% korting op SPMU behandelingen door (1) bij hun boeking in het opmerkingenveld te vermelden dat zij BRESS-lid zijn en (2) hun BRESS sportkaart mee te nemen naar de afspraak.

10% korting op heerlijke gerechten bij de Pasta Kantine!

De Pasta Kantine is het restaurant voor verse pasta’s, salades en desserts uit de Italiaanse keuken. In hun gerechten werken zij zoveel mogelijk met biologische producten. De meeste pasta’s op de kaart zijn zelfs gluten-arm te verkrijgen. Daarnaast serveren zij ook mooie volkoren gerechten.

Als lid van BRESS krijg je 10% korting wanneer je je BRESS sportkaart bij aankomst laat zien. Op dinsdag is er zelf een speciaal studenten menu waar de korting ook op geldt! De korting geldt op de gehele rekening, maar deze dient wel in 1 keer betaald te worden door het BRESS-lid zelf. Trek gekregen? Reserveer je tafel door op de onderstaande knop te klikken!

Bekijk hier het BRESS Dinsdag Studenten menu

De Pasta Kantine is gelegen tussen Vlaszak en Veemarktstraat bij parkeerterrein Beyerd-Vlaszak.

Elke donderdag 25% korting op drankjes

Café de Kater is een oergezellig bruin Café op de Havermarkt in Breda. Bij de Kater voel je je gelijk thuis! Als BRESS-lid ontvang je elke donderdagavond 25% korting op drankjes (m.u.v. speciaalbier). Hóe chill is dit?! Vergeet niet je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum mee te nemen.

Exclusief voor BRESS-leden: De eerste maand gratis SWAPFIETS

Nooit meer gedoe met je fiets? Swapfiets is er voor jou: voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets. Zij zorgen ervoor dat-ie het altijd doet. Service & reparaties zijn altijd gratis. Iets mis met je fiets? App, bel of e-mail en binnen 12 uur brengt Swapfiets weer een werkende fiets op locatie.

Als BRESS-lid ontvangen je de eerste maand gratis. Wil jij gebruik maken van deze super deal? Meld je dan aan via www.swapfiets.nl en vermeld in de opmerking dat jij lid van BRESS bent. Bij het afleveren van jouw Swapfiets vragen ze ter controle naar je BRESS sportkaart. Zorg er dus voor dat deze voorzien is van een foto en vervaldatum.

Advies op gebied van voeding, training en supplementen

Health Advies Breda is een uniek concept in Nederland en zitten in het centrum van Breda aan de Tolbrugstraat 15a. Studeren, werken, sporten en privé zijn allemaal factoren in het leven waar je een fit en gezond lichaam voor nodig hebt. De coaches van Health Advies kunnen jouw de tools geven om een fit en gezond lichaam te bereiken.
Health Advies is 7 dagen per week geopend, een afspraak maken is niet nodig. Loop gerust even langs en één van de coaches gaat met je aan de slag!

10% korting op GoDaily tassen

GoDaily is het merk van de hippe tassen. Overal in Nederland zie je mensen met een tas van het merk rondlopen. De collectie van GoDaily wordt ieder jaar weer aangepast aan de huidige trends, zodat jij altijd een tas hebt die aan de laatste mode-eisen voldoet. De ontwerpers vinden het echter ook belangrijk dat de tas praktisch is in het gebruik. Je moet hem makkelijk kunnen meenemen en al je spullen makkelijk erin kwijt kunnen. 100% garantie op iedere tas De kwaliteit ten allen tijde perfect zijn. GoDaily maakt dan ook enkel gebruikt van polyester, nylon en Corduroy en worden uitgebreid getest. Je kan kiezen voor een stijlvolle schoudertas of voor een stoere rugzak. Iedereen kan bij GoDaily de tas van zijn of haar dromen vinden.

BRESS-leden krijgen 10% extra korting bovenop de 1+1 gratis actie! Vraag bij de receptie om de kortingscode en check de webshop!

10% korting op supplementen van Train and Gain nutrition

Benieuwd naar de betrouwbare supplementen van een nieuw opkomend merk? Probeer dan eens de supplementen van Train and Gain nutrition! BRESS-leden ontvangen 10% korting op de pre-workout van Train and Gain, die te koop is bij de Sportsbar van BRESS. Ga jij je sportprestaties optimaliseren met de pre-workout van Train and Gain?

Pre-workout is een van de meest geliefde supplementen onder sportliefhebbers. Zo zorgt het voor een boost tijdens het sporten door vlak voor je sessie een scoop in te nemen met water. Met deze energiebron zal geen enkele training meer hetzelfde zijn! Daarnaast bevat de pot een hoge dosering, waardoor deze lang mee kan gaan.

20% korting op een activiteit bij Dagje Uit Breda

Binnenkort weer tijd voor een uitje in Breda? Dan zit je bij Dagje Uit Breda helemaal goed! Met een aanbod van meer dan 150 activiteiten, restaurants, workshops, overnachtingen en vervoersmogelijkheden vind je bij Dagje Uit Breda altijd een leuke activiteit.

Met de code Bress2022 ontvangen BRESS-leden 20% korting op onderstaande activiteiten*.

Beer Pong
The Challange (mini games)
Smash Room
Bijlwerpen
Lipdub
Kraak de kluis (citygame)
Get the picture (citygame)
Reserveer nu het leukste dagje uit via de website van Dagje uit Breda.

* De korting kan geclaimd worden wanneer het BRESS-lid bij het reserveren de toebehoorde kortingscode voor BRESS-leden invoert en wordt pas geldig wanneer een BRESS-lid op locatie aantoont, middels het tonen van een geldige BRESS Sportkaart (voorzien van vervaldatum en foto), dat hij/zij lid is van BRESS.