Skip to main content

BRESS Zakelijk

Van beurzen tot netwerkborrels en van (bedrijfs)sportdagen tot evenementen.

Het BRESS Sportcentrum beschikt over een 1750 m2 grote sporthal (NOC/NSF gecertificeerd) en diversere kleinere ruimtes die te huur zijn. Hierbij heb je de keuze om de horeca er ook bij te betrekken. De ruimtes in combinatie met de gunstige ligging van ons sportcenter, gelegen vlakbij de A27 en gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centrum en Breda CS, maken BRESS Sportcentrum een ideale locatie voor beurzen, netwerkborrels, (bedrijfs)sportdagen en evenementen. BRESS heeft gekwalificeerde sportinstructeurs en enthousiast horecapersoneel in dienst die ook in te zetten zijn tijdens jouw activiteit/evenement.

Prijzen

Prijzen per uur*

Onderstaande prijzen zijn inclusief gebruik sportmaterialen zoals hesjes, ballen, fluitjes, etc. maar exclusief gymtoestellen/materialen. Gebruik van onze sportmaterialen is o.b.v. beschikbaarheid en je dient dit vooraf aan te geven zodat we de materialen kunnen reserveren.

  • Gehele sporthal (1750 m2) € 130,- excl. BTW
  • Halve sporthal (875 m2) € 65 excl. BTW
  • Danszaal (180 m2) € 50,- excl. BTW
  • Overige ruimtes op aanvraag
  • Inzet sportinstructeurs en/of horeca personeel op aanvraag

Meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Stuur dan een e-mail naar info@bress.nl. We denken graag met je mee!

Wil je als sportvereniging- of non-profit organisatie gebruik maken van onze ruimtes? Neem dan contact met ons op.