BEACHVOLLEYBAL

15,- korting voor BRESS leden
Vrijspelen op aanvraag
Dinsdag, 19:45 – 21:15 Beginners
Woensdag, 19:30 – 21:00 Niveau midden
Donderdag, 19:30 tot 21:00 Competitie hoog
Wolfslaardreef 105, Breda

Let op: Tijdens de winterperiode zijn er geen indoor trainingen / competitie. Deze starten weer in de lente.

Beachvolleybal wordt gespeeld in zand en in tegenstelling tot normaal volleybal bestaat een team (officieel) maar uit 2 spelers. Twee andere grote verschillen zijn dat de spelers geen vaste posities in het veld hebben en dat de bal zwaarder en zachter is.

Beachvolleybal is te beoefenen bij Breda Beach (de ingang van het terrein bevindt zich in de fietsenstalling van zwembad Wolfslaar).

BRESS-leden voordeel

BRESS-leden krijgen € 15,- korting op een basislidmaatschap en betalen hierdoor slechts € 45,- i.p.v. € 60,- voor een heel seizoen*. Wil je eerst een keer kennismaken met Breda Beach, de trainers en leuke sfeer? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining via beachtennis@bredabeach.nl.

Vrij spelen
Vrij spelen is mogelijk met een basislidmaatschap en buiten de trainingstijden om. Interesse? Stuur dan een e-mail naar bestuur@bredabeach.nl.

Training
Wanneer je mee wilt trainen dan kan dit met een basislidmaatschap aangevuld met een trainingslidmaatschap (€ 40,- per seizoen). Stuur een e-mail naar beachtennis@bredabeach.nl om je aan te melden.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.