DUIKEN

Zie omschrijving
In overleg
Zwembad De Warande, Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 RA Oosterhout

Duiken is één van de snelst groeiende avontuurlijke sporten ter wereld en dat is niet zonder reden. Het ontspannen gevoel en het gevoel van gewichtloosheid (een gevoel dat verder alleen astronauten kunnen meemaken) maakt duiken tot een unieke sport. Duiken doe je altijd met minimaal 2 personen waardoor het ook nog eens een sociale sport is. Wist je trouwens dat het aardoppervlakte
uit 70% water bestaat en dat er onder water meer verschillende soorten planten en dieren leven dan erboven? Er valt dus nog genoeg te ontdekken in de onderwaterwereld!

BRESS-leden kunnen leren duiken bij Ortega Diving onder begeleiding van Suzanne. Als IDC Staff Instructor kan zij samen met haar instructeurs elke student leren duiken. Zwembad De Warande in Oosterhout is hun vaste uitvalsbasis waardoor zij gemakkelijk het hele jaar door binnen trainingen en cursussen verzorgen. Dus heb jij altijd al je duikbrevet willen halen of ga jij binnenkort op stage naar het buitenland en wil je daar gaan duiken? Haal dan nu je PADI open water diver brevet en geniet van een nieuwe en fascinerende wereld!

BRESS-leden voordeel

Ortega Diving biedt de mogelijkheid om enkel je PADI Open Water Diver (duiken tot 18 meter) of zowel je PADI Open Water Diver én PADI Advanced Open Water Diver (duiken tot 30 meter) te behalen met korting*.

De PADI Open Water Diver cursus bestaat uit:
– Theorielessen via e-learning in eigen tempo
– 5 zwembadduiken
– 4 buitenwater duiken**
– Gebruik duikuitrusting

Kosten: € 319,- (normaal € 459,00)***

Een eventuele combinatie cursus OWD + AOWD
Tijdens de PADI Advanced Open Water Diver cursus wordt er dieper in gegaan op wat je al geleerd hebt. Je maakt 5 duiken die gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied. De navigatieduik en de diepe duik zijn 2 verplichte duiken. De andere drie duiken worden in overleg met de instructeur gekozen. Hierbij kun je denken aan: nacht, PPB, search and recover, visherkenning.

Kosten voor deze combinatie zijn: € 580,- (normaal € 813,00)**

Ter attentie: Bovenstaande prijzen zijn inclusief materiaal huur
(t.w.v. € 75,-)

Via onze webshop kun je je aanmelden voor de duikcursus.

Belangrijk!

Lees eerst goed de  Medical Statement  door. Indien je last hebt van bepaalde medische aandoeningen dien je eerst een dokter te raadplegen voorafgaand aan de duikcursus.

De duiklessen worden in samenspraak met jou als student gemaakt. De tijdspanne voor de cursus is 2,5 maand. Binnen deze periode is
het makkelijk en rustig te behalen. Afspraken die gemaakt zijn, zijn bindend en er kan slechts bij hoge uitzondering van worden afgeweken.

Vervoer naar en van de duikschool, zwembad en buitenwater locatie(s)** dien je zelf te verzorgen. Soms is het in overleg mogelijk mee te rijden met andere cursisten.

Wil je voor de winterperiode je brevet halen, dan is het aan te raden niet later te starten dan begin augustus, op die manier hebben wij voldoende tijd en mogelijkheden om je het PADI open water brevet te laten behalen.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.
** Eventuele entreegelden van duiklocaties zijn voor eigen rekening.