Skip to main content

Faciliteiten en zaalhuur

Squashbanen

Kom op één van onze 6 squashbanen lekker een balletje slaan. Zowel leden- als niet-leden zijn welkom. Het squashtarief is o.a. afhankelijk van of lid bent of niet. Lees alles wat jij moet weten over squashen bij BRESS op onze pagina over squash.

Sporthal

Ben jij een echte teamsporter? Dan heb je bij BRESS een ruime keuze uit verschillende zaalsporten! Denk bijvoorbeeld aan basketbal, volleybal, handbal of badminton. Train mee onder begeleiding van een enthousiaste trainer of nodig andere BRESS-leden uit om samen te sporten tijdens de vrije instuif uren.

Zaalverhuur en evenementen

Het BRESS Sportcentrum beschikt over een 1700 m2 grote sporthal (NOC/NSF gecertificeerd) en diversere kleinere ruimtes die te huur zijn. Hierbij heb je de keuze om de horeca er ook bij te betrekken. De ruimtes in combinatie met de gunstige ligging van ons sportcenter, gelegen vlakbij de A27 en gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centrum en Breda CS, maken BRESS Sportcenter een ideale locatie voor beurzen, netwerkborrels, (bedrijfs)sportdagen en evenementen.

Meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijs? Stuur dan een e-mail naar info@bress.nl of bel naar 076 – 521 54 53. We denken graag met u mee.