Beachtennis

15,- korting voor BRESS leden
Vrij spelen op aanvraag

Donderdag, 19:00-21:00 training

Wolfslaardreef 105, Breda

Donderdag, 19:00-21:00 training

Let op: Tijdens de winterperiode zijn er geen indoor trainingen / competitie. Deze starten weer in de lente.

Wie kent het spelletje met de 2 rackets en het kleine plastic balletje voor op het strand of op de camping niet? Inmiddels is dit spelletje geëvolueerd in een echte sport, genaamd beachtennis. Beachtennis is een snelgroeiende beachsport die zijn oorsprong vindt in Amerika en Brazilië. Het grote verschil met reguliere tennis is dat er bij beachtennis geen ingewikkelde lijnen zijn; met de buitenlijnen en een net ben je al klaar!

Beachtennis is te beoefenen bij Breda Beach (de ingang van het terrein bevindt zich in de fietsenstalling van zwembad Wolfslaar).

BRESS-leden voordeel

BRESS-leden krijgen € 15,- korting op een basislidmaatschap en betalen hierdoor slechts € 45,- i.p.v. € 60,- voor een heel seizoen*. Wil je eerst een keer kennismaken met Breda Beach, de trainers en leuke sfeer? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining via training@bredabeach.nl.

Vrij spelen
Vrij spelen is mogelijk met een basislidmaatschap en buiten de trainingstijden om. Interesse? Stuur dan een e-mail naar bestuur@bredabeach.nl.

Training
Wanneer je mee wilt trainen dan kan dit met een basislidmaatschap aangevuld met een trainingslidmaatschap (€ 40,- per seizoen)
. Stuur een e-mail naar training@bredabeach.nl om je aan te melden.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.