JUDO

10% korting

Zaterdag, 12:30

Stoutenburgstraat 28 Breda

Judo is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst die rond 1882 werd ontworpen door Jigoro Kano. Uit het Jiu Jitsu selecteerde Jigoro een aantal technieken die de tegenstander konden uitschakelen, zonder hem daarbij ernstig te verwonden. Normen en waarden, respect, zelfbeheersing en samenwerking staan centraal tijdens het beoefenen van judo.

Inmiddels is judo uitgegroeid tot een sport die wereldwijd wordt beoefend, ook op olympische sport niveau. Voordelen van het beoefenen van Judo zijn dat je er meer zelfvertrouwen van krijgt, je leert voor jezelf op komen en je houdt je conditie op peil.

Een van de belangrijkste uitspraken van Jigoro luidt: “Judo kun je alleen maar leren door het te doen” en als BRESS-lid kun je bij Judovereniging Baronie gaan judoën in de gemeente gymzaal. Super chill trouwens; je mag maar liefst 3(!) proeflessen volgen om te kijken of judo de sport voor jou is. 

BRESS-leden voordeel

BRESS-leden hebben recht op 3 gratis proeflessen. Ben je hierna enthousiast en besluit je lid te worden, dan ontvang je 10% korting op de normale abonnement structuur*. Het seizoen loopt vanaf september en de contributie bedraagt € 180,- + eenmalig inschrijfgeld van € 5,-. BRESS-leden krijgen dus 18,- korting aan contributie + het eenmalige inschrijfgeld. Judoka’s die later in het seizoen lid worden betalen een contributie naar rato. De BRESS-leden mogen gebruik maken van de aanwezige judopakken, maar dit is (logischerwijs) wel gedurende de proeflessen, dus na 3 proeflessen en bij de intentie om lid van onze vereniging te worden dient er wel een judopak aangeschaft te worden.

*Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.