Toernooien

Bij BRESS organiseren we veel verschillende sport evenementen waar jij aan mee kunt doen, zoals squash, badminton, volleybal, basketbal en nog véél meer toernooien! Naast de sporttoernooien waar je zelf aan kunt deelnemen, organiseren we elk jaar ook de legendarische Breda Open bij BRESS!
-

Coming soon!

Coming soon!
-

Coming soon!

Coming soon!
-

Coming soon!

Coming soon!

Evenementen

BRESS is meer dan alleen sport!
Elk jaar organiseren we de leukste activiteiten en evenementen voor alle BRESS leden. Op deze evenementen staat sport, gezelligheid en mensen ontmoeten centraal: FIT FUN FRIENDS.
30 mei tot en met 2 juni

Per4mance days

Dames en heren, zijn jullie klaar voor BRESS Per4mance? Maak tussen 30 mei en 2 juni kennis met de meest uiteenlopende, unieke en gaafste sporten ooit! Ja ik doe mee!
BRESS daagt je uit om sporten te gaan proberen die je normaal gesproken niet zo snel zou doen (of al heel lang op je bucket list staan, maar nog niet aan toe gekomen bent). Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan BRESS Per4mance. Bij BRESS zijn verschillende van onze eigen sporten maar ook nieuwe sporten te beoefenen. Daarnaast nemen verschillende externe sportpartners deel bij wie je een sport kan gaan proberen. Je kan zelf kiezen welke sporten jij wilt gaan ontdekken binnen deze vier dagen. Lijkt het je bijvoorbeeld tof om door de straten van Breda te scheuren op een longboard of wil je weer even terug naar de tijd dat je als kind in de touwen hing bij Apenkooi? Het kan! Denk ook aan sporten als Xcore, zelfverdedigingslessen, lacrosse, acroyoga, Jumping Fitness, bubbelbal en ga zo maar door! Misschien zit er wel een sport tussen die je zó leuk vind om te doen, dat je er mee door gaat. Ga de uitdaging alleen aan of met je vrienden!
Voor meer informatie over BRESS Per4mance, klik hier!

 

-

Coming soon!

Coming soon!
-

Coming soon!

Coming soon!

Zelf een evenement organiseren?

Huur een ruimte bij BRESS!

Het BRESS Sportcentrum beschikt over een 1700 m2 grote sporthal (NOC/NSF gecertificeerd) en diversere kleinere ruimtes die te huur zijn. De ruimtes in combinatie met de gunstige ligging van ons sportcenter, gelegen vlakbij de A27 en gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centrum en Breda CS, maken BRESS Sportcenter een ideale locatie voor beurzen, netwerkborrels, (bedrijfs)sportdagen en evenementen.